Ferie 
Det var nu tid til ferie, og valget stod mellem dette:

Vedbæk Strand

- eller dette:

Guaratuba, Brasilien


Guaratuba "by night"


Caiobá, Brasilien

  |  relateret link
Brasilien 
Tilbragte en herlig tid i Brasiliens forĂĄr/forsommer, hvor vejret var dejlig varmt.På billedet er Meire og jeg på Ilha do Mel. En tropeø ikke langt fra Paranaguá. Her findes ikke biler, stress og jag. Kun sandstrande, palmer og afslapning.

Skibene, der skal til eller fra Paranaguá passerer Ilha do Mel, og en morgen så vi Lexa Mærsk sejle ind.Foz do IguassuParque das Aves (Bird Park)
  |  relateret link
GIFT 


Den 7. november, 2008 blev jeg gift med Meire i Paranaguá, Brasilien. Et perfekt bryllup og en perfekt dag!

  |  relateret link
Ferie i Brasilien 

Atter gik turen til Brasilien, da næste ferie var igang, og sammen med mine brødre rejste jeg 3 uger på ferie i Brasilien.

Denne gang fik vi ud over Fortaleza set Cumbuco, Jericoacoara og Canoa Quebrada, som er mindre byer i nærheden af Fortaleza. Som transportmiddel valgte vi beach buggy, da verdens længste sandstrand ligger her. 600 km er der, og man kan køre i timer langs stranden, og stadig kun se strand forude. Det er imponerende.
  |  relateret link
Ferie i Brasilien 


I perioden 9.- 31. marts var jeg på ferie i Fortaleza i Brasilien sammen med to af mine brødre.

Vi havde alle tiders ferie, og vil gerne afsted igen. Brasilianerne er et meget gæstfrit og venligt folkefærd. Klimaet i Fortaleza er tropisk med en årlig gennemsnitstemperatur på 27 grader C. Samtidig findes verdens længste sandstrand her.  |  relateret link

Forrige Nćste